mine elever siger...​

​​Udtalelser

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mette Anna Gudberg

​Jeg er så glad for at jeg tog mit kørekort hos karen Under midt forløb havde jeg både op- og nedture min far døde dsv under mit forløb og jeg var klar til at opgvie alt men Karen var super sød og hjalp mig igennem det hele, samt fik mig til at tro på mig selv, og nu står jeg med et kørekort i hånden jeg er så glad for at karen troede så meget på mig og teoritimerne var virkelig lærerige,den mest tålmodige person jeg har mødt, og utrolig dygtig!


Jeg fortryder ikke at jeg valgte at tage mit kørekort hos Karen :)

Anna Briand Hestehauge

Karen er den ultimativt bedste kørelærer! Under midt forløb havde jeg både op- og nedture, men Karen var super sød og hjalp mig igennem det hele, samt fik mig til at tro på mig selv, og nu står jeg altså med et kørekort i hånden. Teoritimerne var virkelig lærerige, og så gjorde Karen også meget for det ikke blev kedeligt i længden. Alt der hedder nervøsitet, er Karen utrolig god til at hjælpe en af med, og selvom du glemmer en orientering, hjælper Karen dig hurtigt med at huske den ;) - den mest tålmodige person jeg har mødt, og utrolig dygtig! Jeg fortryder bestemt ikke at jeg valgte at tage mit kørekort hos Karen :)

Jesper Nielsen

Jeg står nu med mit kørekort og er så glad for at jeg valgte Lundgaard køreskole. Karen har under hele forløbet hjulpet mig rigtig meget. 

Jeg er født med nogle mangler og skal derfor ha ekstra hjælp til at indlære ting, Karen sammensatte forløbet, så jeg bla. kom til teoriprøve i Køge. hvor det foregår digitalt.
Så jeg vil andbefale alle der står for at tag kørekort, tag en tur ud til Karen.

Rasmine Flöche

Nu har jeg fået kørekort, jeg valgte Lundsgaard køreskole fordi jeg havde hørt en masse godt om Karen. Jeg har intet negativt og sige om Karens undervisning hverken teoretisk eller praktisk. Karen har hjulpet mig rigtig meget når jeg synes det med bil bare var rigtig svært, hun fik mig til at tro på mig selv når jeg ikke selv gjorder og nu står jeg her med kørekortet. Nået som også er vigtigt er at Karen går op i sine elever og gøre hvad hun kan får at udfylde din behov indenfor f.eks. køretimer og skole. Alt i alt er jeg fuldt ud tilfreds med Lundsgaard køreskole og jeg kan helt klart anbefale dig at tage kørekort her hvis du ønsker at lærer at at køre bil.

Lukas Andersen

Jeg er så tilfreds med Karen og hendes undervisning, som jeg kan være! Jeg havde en del problemer med nervøsitet hen mod køreprøven, og havde brug for ekstratimer. Karen hjalp mig rigtig godt igennem det, og var god til at snakke om hvad jeg skulle arbejde på til næste gang. Udover det er hendes teoritimer også virkelig gode og hyggelige. Med Karens ekspertise bestod jeg både teoriprøven og køreprøven i første forsøg.

Patrick Særkjær

Jeg startede 2 November 2016, er 20 år gammel , og jeg har ikke styr på noget som helst hvad angår bil motor, nok mere en computer fyr, osv. Jeg kommer igennem det hele , fordi den her kørelærer , Karen , har den fedeste moderne bil ,samt hendes undervisning er sublim, da hun også tidligere er pædagog , og jeg består alt i første forsøg , så hvis man skal have en kørelærer inden for det her område på fyn, så skal man simpelthen vælge hende. Foresten Karen hvis du ser det her , så tusind tak for at få mig igennem det hele første gang. Kh Patrick

Emma Klint

Er helt sikker på at Lundsgaard køreskole, var det helt rigtige sted for mig. Karen er en super god lære, og skal nok sørge for at få dig med hvis det kniber lidt :) Stemningen har simpelthen været så dejligt, og selvom man måske ikke lige synes teori på en hverdagsaften er det fedeste, gør Karen det bestemt bedre. Køreskolen kan varmt andbefales, bedre undervisning skal man lede længe efter :)

Mette Marie Twisttmann Wraa Tiegel

​Jeg har været utrolig glad for mit valg af køreskole! Karen er det rareste og mest tålmodige menneske, som gør en dyd ud af at sørge for, at hendes elever har det godt og er trygge ved at færdes i trafikken. Derudover er Karen enormt dygtig til at formidle teoretisk stof og til at lære fra sig, og så er det bare altid hyggeligt at køre tur med hende. Alt i alt vil jeg anbefale Lundsgaard Køreskole til alle jeg kender, bedre læremester er svær at finde!

​Mathilde Kock

​Jeg har været så utrolig glad for denne køreskole! Jeg har glædet mig til hver undervisning, og det har været så hyggeligt. Muligheden for at lave te og kakao i teoritimerne er et kæmpe plus, stemningen har også været helt i top. Jeg vil klart anbefale denne køreskole til andre, jeg kunne i hvert fald ikke have ønsket mig en bedre lærer!​

​Katerina Pedersen

​Karen er utrolig tålmodig og god kørelærer og hun lærte mig ting som min tidligere kørelærer ikke kunne, hun gjorde det umulige at få mig til at tro jeg kunne bestå køreprøven. Tak for alt min kære Karen.

​Jeanne Birkebæk Laursen

​Det var en ren fornøjelse at tage kørekortet ved Karen. Karen er beroligende og opmærksom, både under køre- og teorilektioner. Derudover er hun velforberedt med materiale til enhver lektion. Hun er god til at formidle teori i hendes hyggelige teorilokale og kan sørge for at gøre en køretur afslappende, efter man har begået fejl i trafikken under køretimer. Golfen, Karens bil, er en god bil at køre og manøvre i, alt i alt en dejlig bil at lære at køre i. Selv bestod jeg både teori- og køreprøve i første forsøg.

Udover at være en professionel kørelære, er Karen altid klar på en snak og er høflig og behjælpelig med hvad end man har brug for.

Jeg er personligt glad for mit valg af Lundsgaard køreskole og Karen som kørelære og kan kun varmt anbefale hende til andre som valg af kørelære.Jeg har været super glad for at tage mit kørekort hos Karen. Jeg er selv blevet anbefalet af flere venner og veninder til at starte hos Lundsgaard køreskole. Og jeg kan nu bekræfte at det har været det helt rigtige valg.

I teoritimerne har Karen sørget for at der var plads til os alle, og at alle fik sagt en masse. Der har været plads til både alvorlige, og sjove spørgsmål som helt sikkert er med til at gøre stemningen god i det lille lokale.

Ude til køretimerne har jeg altid hygget mig, og Karen har været god til at få en til at slappe af. Der er både plads til den alvorlige del (når man gør noget forkert engang imellem - ups) men også til at snakke om vind, vejr osv.

Jeg har ikke fortrudt mit valg af køreskole. Karen er super professionel! 

​Nina Herdahl

​Jeg har været super glad for at tage mit kørekort hos Karen. Jeg er selv blevet anbefalet af flere venner og veninder til at starte hos Lundsgaard køreskole. Og jeg kan nu bekræfte at det har været det helt rigtige valg.

I teoritimerne har Karen sørget for at der var plads til os alle, og at alle fik sagt en masse. Der har været plads til både alvorlige, og sjove spørgsmål som helt sikkert er med til at gøre stemningen god i det lille lokale.

Ude til køretimerne har jeg altid hygget mig, og Karen har været god til at få en til at slappe af. Der er både plads til den alvorlige del (når man gør noget forkert engang imellem - ups) men også til at snakke om vind, vejr osv.

Jeg har ikke fortrudt mit valg af køreskole. Karen er super professionel! 

​Christel Janine Holmegaard

​Jeg har haft et rigtig godt forløb med Karen som kørelærer, så derfor vil jeg gerne anbefale hende til andre, der har tænkt sig at tage kørekort.Jeg har oplevet Karen som en positiv, opmærksom og behagelig kørelærer, der er god til at give konstruktiv respons på min kørsel og har en god fornemmelse af, hvordan jeg har fået mest ud af køretimerne.

Teoriundervisningen har været god, grundig og forberedt - og i et hyggeligt miljø. Hun er god til at formidle noget til tider lidt "tør" teori på en forståelig måde, og hun skaber en rar stemning, hvor der er lagt op til at alle helt naturligt er en del af undervisningen.

At køre med Karen har også været en fornøjelse, hvor der hver gang har været plads til både læring, snak og sjov.

​Martin Hansen​

​Hej alle! Synes helt bestemt at i skal vælge Karen som jeres kørelære. Hun er super sød, flink og god og undervisningen er helt i top! Har personligt været rigtig glad for at tage mit kørekort ved hende

​Mette Høyer Poulsen

​Da jeg skulle til, at tage mit kørekort var der ikke nogen tvivl om, hvem det skulle være hos. Min bror tog det hos Karen og var rigtig glad for det og derfor var det et nemt valg. Karen er en fantastisk kørelærer - altid smilende, glad og rolig. Hun er super god til, at forklare tingene så man forstår dem og undervisningen er helt i top!

Jeg kan ikke andet end, at anbefale Karen til alle, der vil have en rolig, sjov og tryg undervisning!

​Ann-Sofie Holleufer

​Da det blev min tur til at skulle have kørekort, faldt mit valg helt naturligt på Karen, da min søster havde haft hende dengang hun tog kørekort, og hun havde været rigtig glad for hende. Hurtigt erfarede jeg også selv at dette var det helt rigtige valg.

Jeg har været super glad for at haft Karen som min kørelærer. Hun er altid glad, smilende og sjov. Når det ikke altid kørte som det skulle, fik hun selvtilliden frem i mig, og fik mig til at tro på at jeg godt kunne køre bil.

I dag står jeg glad med mit kørekort i hånden, og jeg ved at jeg ikke kunne haft en bedre kørerlærer end Karen.

Så til jer der overvejer, hvor i skal tage kørekort henne, kan jeg varmt anbefale Karen!

​Qing Li

​I november 2012 startede jeg med at tage kørekort hos Karin. Jeg kendte ikke så mange biludtryk på dansk i begyndelsen, fordi jeg kun har været i Danmark i 4,5 år. Karin spurgte mig mange gange, om jeg kunne forstå det, hun underviste. Og hun tegnede og forklarede, hvis jeg var i tvivl om nogle ting. Jeg havde problemer med at få teori-CD'en til at virke på min computer, så hun lånte mig en bærbar (det var meget sødt af hende).

Karin smiler altid, og jeg synes, at hun er tålmodig og meget ansvarlig. Hun havde meget høje krav til mig, når jeg kørte. Men når jeg ikke kørte så godt, fortalte hun mig igen og igen, hvad jeg gjorde galt. Og hun skrev på et stykke papir, hvad jeg gjorde godt, og hvad jeg gjorde dårligt. Det læste jeg, når jeg havde tid.

Jeg bad om flere timer, før jeg skulle til køreprøve, fordi jeg var usikker og bange. Men Karin inspirerede mig meget. Hun sagde, ”Qing , du kørte så godt i dag, du må ikke være bange.”

Jeg fik mit kørekort d. 26. februar. Og jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg. Så hvis du mangler et kørekort, vil jeg gerne anbefale Karin, som kan hjælpe dig med at få kørekortet på kort tid og i behageligt selskab.

​Camilla Nielsen

​Hej alle! Synes helt bestemt at i skal vælge Karen som jeres kørelære. Hun er super flink, og undervisningen er helt i top! Har personligt været rigtig glad for at tage mit kørekort ved hende...

​Mette Jørgensen

​Hej alle sammen!

Kan varmt anbefale at i tager jeres kørekort hos Karen i hendes køreskole "Lundsgaards Køreskole". Hun er super god og har ikke fortrudt på noget tidspunkt at jeg tog mit kort ved hende!

Hun er behagelig , har humor og er utrolig dygtig.

​Niels Malte

​Folk der skal til at have kørekort burde stærkt overveje denne køreskole, da den indeholder en masse kvaliteter. Først og fremmest så ligger selve køreskolen/teorilokalet i et smukt og landligt område med både store og små landeveje, som gør det nemt og overskueligt at starte på sin første dag. Teoriundervisningen er meget varierende i sine undervisningsmetoder, hvilket gør teorien mere interresant og underholdene end tungt og kedeligt og derudover er "Karen Kørelære" også en meget kompetent underviser og kørelære.

Så vælg Lundsgaard Køreskole, hvis du vil have "kort til rattet".

​Cecilie Line Nørregaard

​Hej alle

Jeg har netop lige taget mit kørekort ved Karen, og der er jo kun en ting at sige. Verdens bedste kørelærer. Hun er så sød, rar og positiv. Hvis du vil tage kørekort og være sikker på at få en god oplevelse, så skal du vælge Lundsgaards køreskole! Teoritimerne er IKKE en kamp at komme igennem, det er tavle undervisning hvor der er plads til spørgsmål, dybe forklaringer og sjov. Jeg har haft de hyggeligste køretimer sammen med Karen, hvor der bliver snakket om vind og vejr og hvor man samme tidig lærer noget! Jeg vil STÆRKT anbefale lundsgaards køreskole til alle jer derude! Hop ud i det, hun er verdens bedste kørelærer!

​Jeppe Andersen / Camilla Kølle Jørgensen

​Man kan sige det kort.... Karen er den bedste kørelære der findes.

Når man kører med hende skal man ikke være bange for at der er pres og panik på, hun tager det så roligt og hun er behagelig og snaksaglig. Hun har en perfekt bil at kører i og karen er så profesionel i sit fag.

Så alle der vil bestå sin kørekort første gang er dette sagen

​Valeria

​Til jer derude der overvejer at tage kørekort hos lundsgaard køreskole hos Karen kan det kun stærkt anbefaldes. Jeg har været utrolig glad for at have taget mit kørekort der. Karen er en stille og rolig sød kørelærer, som får en til at føle sig utrolig tryg under kørslen. Derudover er det nogen super hyggelige teori timer med korte pauser hvor man købe sig en lille snack eller sodavand. Mit hold og jeg hyggede os meget i Karens og hinandens selskab for der var også tid til lidt sjov. Den måde Karen underviser på via. power point og tavle fanger en, og man føler ikke at det er nogen tunge lange timer. Karen er nemlig god til at holde en i gang og man lærer helt vildt meget af hende. Køretimerne var også utrolige afslappende sammen med hende og også forberedelsen inden selve køreprøven. Så jeg er sikker på, at I ikke vil fortryde at vælge at tage jeres kørekort hos lundsgaard køreskole.

​Tommi Højbjerg

​Hejsa! Jeg kan også kun give mine varmeste anbefalinger af Karen (lundsgaards køreskole) har kun positiv at sige om Karen hun har en lækker skolevogn altid plads til lidt sjov for mig var det altid hyggelige.teorien var overskueligt og ikke ikke kedeligt og tid til en joke fra tid til anden Karen en rigtig skøn kørerlærer Hvad kan jeg sige en super god kørerskole hyggeligt hold Teoritimerne var stille og rolige og rigtig hyggelige Køretimerne er sjove, og noget man glæder sig til, også selvom man er lidt nervøs for at køre bil så skal du tage dit kørekort, så tag det her, det vil du blive glad for Kan kun stærkt anbefale at tage kørekortet hos Karen M-V-H Tommi held og lykke med det

​Amalie Lea Schmidt-Jeppesen

​Altafgørende for mig på min vej til kørekortet med Karen, har været den rolige stemning der har været i bilen. Nervøsiteten første gang man selv sidder bag rattet og skal ud på vejene, som alle sikkert kan relatere til, blev hurtigt til en positiv oplevelse. Karen guider roligt én igennem og giver hurtigt én følelsen af, at ingen spørgsmål er dumme hverken i teorilokalet eller i bilen.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af Karen som kørelærer til ALLE der skal have kort til rattet!

​Lotte Thostrup

​Til jer der skal til at tage kørekort kan jeg varmt anbefale at tage det ved karen...man høre tit a teorien er kedelig...men absolut ikke ved karen..hun er go til a holde liv i lokalet....når vi skal til og ud og køre på vejen er man jo lidt nervøs...men den nervøsitet har hun hurtigt fjernet..og det er jo super positivt...

så op på jernhesten og se at komme til lundsgaards køreskole...skal da lige siges at hun altid er ved godt humør smilende og sjov...kan da godt savne timerne med hende...kan kun varmt anbefale at det er der i tager jeres kort....

Tilmeld dig holdstart i dag hos Lundsgaard Køreskole

Udfyld formularen herunder for tilmelding til kommende holdstart.

 
 
 
 
 
 
 
Venligst acceptér, at vi indsamler de indtastede data *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt lundsgaard køreskole

Information om holdstart og tilmelding

Du er meget velkommen til at ringe til mig på telefon +45 6016 1430 og få en snak om de ting du er interesseret i at høre mere om. Vil du hellere maile, kan du få svar inden for en dag. Send en e-mail til karen@lundsgaardkoreskole.dk. Ønsker du at tilmelde dig undervisning i min køreskole, skal du udfylde formularen. 

Kontaktinformation

Telefon:

+45 6016 1430

Adresse:

​​Nedermarken 9, 5560 Aarup

2aefff1a-9ac7-4513-86af-373a3fe95f56

Åbningstider

Telefon:

Alle dage fra 08.00 – 16.00

E-mail:

Mails besvares alle dage. Benyt
​formularen her eller mail: karen@lundsgaardkoreskole.dk

Om Lundsgaard Køreskole

Hos Lundsgaard Køreskole tilbyder jeg et trygt og professionelt undervisningsforløb til kørekort kategori B.

På Lundsgaard Køreskole kan du gennem mit grundige undervisningsforløb, have kørekort inden for 3 måneder.